Beperking

Type vakantie

Zorgvraag

Aantal personen

Type verblijf

Type accommodatie

Faciliteiten accommodatie

Hulpmiddelen ter plaatse

Hulpmiddelen mee op reis

Dagbestedingsactiviteiten

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg omringt u zich door het groen. Wandel de natuur in om het mooie natuurgebied de Sallandse Heuvelrug te ontdekken of ga met de kids naar het zwembad, de speeltuin of de Bollo Club. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Samen genieten, tijd voor elkaar en samen plezier maken. De onbezorgde vakantie is begonnen! Ontdek de veelzijdigheid van Overijssel dat omringd is door bos, een glooiend landschap en gezellige stadjes als Nijverdal en Hellendoorn. Tevens is er vanaf april tot september de mogelijkheid om naar het avontuurlijke Avonturenpark te gaan voor veel plezier.

Afgelopen jaar zijn merendeels 200 bungalows opgeknapt waaronder ook onze zorgtoegankelijke bungalows. Onze 12-persoons bungalows beschikken over een zorgtoegankelijke slaapkamer met badkamer, verhoogd toilet en douchezitje met armleuningen. Tevens liggen deze bungalows ideaal gelegen bij de faciliteiten. Heeft u meer zorgmiddelen nodig? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Comfortzorg.

Net buiten ons park bevindt zich onze 20-persoons groepsaccommodatie de ‘Berghoeve’. Deze bungalow is speciaal toegankelijk voor zorgbehoevenden met diverse hulpmiddelen als hoog-laag bedden, onrusthekken met papegaai. Tevens is de bungalow geheel gelijkvloers en beschikt over aangepaste badkamers.

Zin in een leuke vakantie? Kom nu naar de Hellendoornse berg!
Bel ons gerust voor meer informatie.