Beperking

Type vakantie

Zorgvraag

Aantal personen

Type verblijf

Type accommodatie

Faciliteiten accommodatie

Hulpmiddelen ter plaatse

Hulpmiddelen mee op reis

Dagbestedingsactiviteiten

’t Keampke

Twentse gastvrijheid voor iedereen is het motto van ‘t Keampke. Al meer dan 25 jaar ontvangen Henri en Margret hier groepen vanuit de zorg voor een vakantie. Vele instellingen en organisaties hebben de weg naar De Lutte inmiddels dan ook gevonden.

We hebben op ’t Keampke 5 vakantiehuizen van 6 tot 20 personen. Deze zijn uiteraard drempelvrij en rolstoeltoegankelijk. De meeste slaapkamers zijn voor 2 personen en hebben een eigen badkamer. Er zijn meerdere aangepaste badkamers en hoog-laag bedden aanwezig. Extra voorzieningen zoals tillift, douchebrancard en draadloos alarmeringssysteem zijn te leen.

We vinden het heel belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen. Naast de goede toegankelijkheid van de huizen hebben we veel aandacht voor de sfeer en inrichting: leuk behang, mooie meubels en gezellige accessoires. In onze receptie hebben we een hoekje met souvenirs. Ook zijn hier spelletjes, sjoelbakken en een bingomolen te leen.

Natuurlijk is er ook genoeg te doen tijdens een vakantie op ’t Keampke. In een kwartiertje wandel je naar het dorp De Lutte. Hier bezoek je een terrasje of je eet er lekker een ijsje. We hebben ook een mooie wandelroute naar Arboretum Poort Bulten; een schitterend park met een heel mooie Schenkerij. Hier kun je terecht voor een goede kop koffie of een lekkere lunch. Of je reserveert een ritje per huifkar. Deze komt je ophalen bij ’t Keampke. Voor rolstoelers is er een aangepaste kar beschikbaar. Onderweg kun je verschillende tussenstops houden bij de klompenmaker, kaasboer of je gaat lunchen bij één van de goed aangepaste restaurants in het mooie Lutterzand. Ook een bezoekje aan de dierentuin in Nordhorn is bij veel zorgvakanties een vast onderdeel.