Beperking

Type vakantie

Zorgvraag

Aantal personen

Type verblijf

Type accommodatie

Faciliteiten accommodatie

Hulpmiddelen ter plaatse

Hulpmiddelen mee op reis

Dagbestedingsactiviteiten

Villapark Eureka

Stel… u wilt met uw familie genieten van een vakantie in de heerlijke Twentse natuur.
U wilt genieten van rust, ruimte of leuke dorpjes en steden? Maar u heeft extra zorg nodig? Dan bent u van harte welkom bij Villapark Eureka.

Wij hebben speciaal aangepaste zorgvilla’s waar u met het hele gezin kunt verblijven. Deze zorgvilla’s beschikken onder andere over twee of drie slaapkamers, een sauna en een bubbelbad. Uiteraard zijn de villa’s drempelloos, hebben ze extra brede deuren en een ruime badkamer waardoor ze toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Heeft u hulpmiddelen nodig zoals bijvoorbeeld een douchebrancard, tillift of rolstoel? Dit regelen we graag voor u! Dankzij de unieke samenwerking met Veertienrond, een zorginstelling op Villapark Eureka, is zorg op maat ook mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Villapark Eureka heeft als eerste vakantiepark in Nederland het NBAV-keurmerk ontvangen. Wij zijn daarmee gespecialiseerd in zorgvakanties voor gezinnen.

De combinatie van een schitterende omgeving, de zekerheid van NBAV-kwaliteit en onze comfortabele luxe villa’s maakt Villapark Eureka zeer geliefd bij mensen die dagelijks zorg nodig hebben. U kunt hier met het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie. Neem gerust contact met ons op of kom eens kijken. De koffie staat klaar.

Ervaringen