Beperking

Type vakantie

Zorgvraag

Aantal personen

Type verblijf

Type accommodatie

Faciliteiten accommodatie

Hulpmiddelen ter plaatse

Hulpmiddelen mee op reis

Dagbestedingsactiviteiten

Gezellig shoppen in De modestraat van Twente

Gezellig shoppen in De modestraat van Twente

Omschrijving

In de modestraat van Twente vindt u Roetgerink mode, Roetgerink schoenen en Brasserie R-1854.

Bij Roetgerink vindt u honderden Nederlandse én internationale fashionmerken, op meer dan 6.500 m² én in een webshop, altijd volgens de laatste modetrends. Wat uw smaak ook is, hoe jong u ook bent, iedereen slaagt bij Roetgerink. Hun gespecialiseerde modeadviseurs helpen u graag bij de zoektocht naar de voor u perfecte outfit. U kunt bij hen terecht voor uw dagelijkse kleding, of dit nu casual of zakelijk is, maar ook voor een feest, zoals communie of huwelijk bent u bij hen aan het juiste adres.

Zit een broek of een jasje nét niet helemaal perfect? Dan kunnen zij het voor u in ons eigen atelier passend maken. In hun gezellige Koffiekökk’n, staat een gratis kopje koffie voor u klaar. Uitstekende service en een unieke beleving, dat zijn de kernwaarden.

Met de komst van Brasserie R-1854 is dé Modestraat van Twente hét Modeplein van Twente geworden. De brasserie bouwt voort op de kernwaarden van Roetgerink: eerlijke producten, de beste service, voor elk moment van de dag. Een bezoek aan Brasserie R-1854 maakt een dag modeshoppen bij Roetgerink compleet!

Prijs
Vanaf € 7,50 p.p.

Maak uw arrangement op maat te organiseren na overleg met Ikkanwelzijn