Beperking

Type vakantie

Zorgvraag

Aantal personen

Type verblijf

Type accommodatie

Faciliteiten accommodatie

Hulpmiddelen ter plaatse

Hulpmiddelen mee op reis

Dagbestedingsactiviteiten

Ontdek het mooiste bomenpark van Nederland

Ontdek het mooiste bomenpark van Nederland – Arboretum

Omschrijving
Een historisch bomenpark en een later aangelegd poelenlandschap vormen samen de basis voor het unieke Arboretum Poort Bulten. Je treft hier 2500 bomen en heesters uit alle werelddelen verdeeld over 1000 soorten. Uniek om te beleven en elk jaargetijde heeft iets bijzonders. In de herfst een kleurenexplosie en in de lente en zomer een bloesem- en bloemenparadijs. Margrietenvelden, orchideeën en zoemende bijen. Met een beetje geluk spot je zelfs een ijsvogel. Echt genieten.

Van april tot en met oktober staat er wekelijks een gids voor je klaar die je comfortabel vervoert door het park met een elektrokar. Heel fijn als je minder mobiel bent. Zo kun je toch genieten van het park. Onderweg trakteert onze gids je op allerlei wetenswaardigheden. Je ruikt even aan de pindakaasboom, verwondert je over witte margrietenvelden en paarse lupines. Stap je in?

Voor rolstoelgebruikers maakten we een speciale route.

Schenkerij Poortbulten
Puur genieten, smakelijk eten en een ontspannen sfeertje, dát is Schenkerij PoortBulten. Omringd door de bijzondere natuur van Arboretum Poort Bulten kom je tot rust na een lange wandeling of kun je nog even genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Daar bieden ze een smakelijke ervaring middenin de natuur.

Prijs
Vanaf € 13,- p.p.

Maak uw arrangement op maat te organiseren na overleg met Ikkanwelzijn